Események

10
2019. április 10., szerda

Magyar Mérnöki Kamara szakmai továbbképzése

A Magyar Mérnöki Kamara Vízgazdálkodási- és Vízépítési Tagozata által előírt 2019 évi kötelező szakmai továbbképzés lebonyolításában idén a Dél-dunántúli Vízügyi Igazgatóság munkatársai is aktív szerepet vállalnak. A műszaki ellenőrök és felelős műszaki vezetők számára szervezett rendezvényeken kollégáink, mint előadók vesznek részt.

5
2018. december 5., szerda

Nyíltnap a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen

IMG_2759_sm

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Víztudományi Kara 2018. december 5-én nyílt napot tart. A Kar vezetője és kollégái érdekes előadásokkal mutatják be az intézményben folyó képzéseket, a vízügyi életpályamodellt, a jeges árvíz elleni védekezési lehetőségeket, a műszereket és terepmodellt, mely témák mind ízelítőül szolgálnak az vízügyes élet mindennapjainak megismeréséhez az érdeklődőknek.

21
2018. április 21., szombat

Föld Napja rendezvény Pécsett a Tettyén - 2018. április 21-én

DSCF5056_sm

Az 1970 óta ezernél több szervezet közreműködésével világszerte megrendezett Föld Napja eseményei bolygónk környezet- és természetvédelmi problémáira hívják fel a figyelmet és kínálnak megoldási javaslatokat azokra.

28
2018. március 28., szerda

A folyó, ami éltet és összeköt - A Duna

JPM_sm

A Janus Pannonius Múzeum Természettudományi Osztálya szeretettel meghívja a kedves érdeklődőket "A Dunáról korról korra" című  - az esztergomi Duna Múzeum tulajdonában lévő - vándorkiállítás megnyitójára, melyre 2018. március 28-án 13 órakor kerül sor a múzeum épületében (Pécs, Szabadság u. 2.).

Korábbi események
Tartalomfelelős: Pinczehelyi-Tátrai Tímea, PR-munkatárs

Állások, hirdetmények

2013. november 17., vasárnap 10:26

A Dél-dunántúli Vízügyi Igazgatóság területi műszaki ügyintéző munkakörbe munkatársat keres.
 

Munkavégzés helye: Barcs-, illetve a mérési feladatok az Igazgatóság működési területén.

Főbb feladatok: Geodéziai felmérésekben való részvétel, geodéziai mérőműszerek üzemeltetése és karbantartása, térképek szerkesztése és feldolgozása, hossz- és keresztszelvények szerkesztése, vízhozam-mérések végzése, vízhozam-mérési mérőműszerek karbantartása.

Pályázati feltételek:   

 • felsőfokú földmérő- és földrendező mérnök végzettség, vagy
 • középfokú földmérő, földügyi- és térinformatikai technikus, vagy
 • középfokú vízügyi technikus végzettség,
 • „B” kategóriás jogosítvány.

Előny: geodéziai felmérési gyakorlat, felmérési adatok feldolgozásában való gyakorlat, AutoCAD ismeretek.

A jelentkezéseket 2019. október 18-ig várjuk - kizárólag fénykép NÉLKÜLI önéletrajzok megküldésével -, az iktato@ddvizig.hu e-mail címre.A Dél-dunántúli Vízügyi Igazgatóság területi felügyelő munkakörbe munkatársat keres.

Munkavégzés helye: Nagyatád

Főbb feladatok: A DDVIZIG Nagyatádi Felügyelőségén az állami közcélú víziművek fenntartásához és üzemeléséhez kapcsolódó feladatok ellátása. A Nagyatádi Felügyelőség előírás szerinti működésének biztosítása tervező-, szervező-, irányító-, ellenőrző funkciók alapján. A Felügyelőség által végzett munkák gazdaságosságának, minőségének és határidőre történő teljesítésének, szakszerűségének biztosítása.  Őrszemélyzet és fizikai állomány munkájának irányítása és ellenőrzése.

Pályázati feltételek:

 • felsőfokú építőmérnöki végzettség (elsődlegesen területi vízgazdálkodási szakirány), vagy
 • felsőfokú mérnöki és árvíz- és belvízvédelmi szakmérnöki végzettség, vagy
 • felsőfokú mérnöki végzettség és vízügyi, vízgazdálkodási, vízellátási szakmai tapasztalat,
 • min. 5 év szakmai tapasztalat,
 • vezetői tapasztalat,
 • „B” kategóriás jogosítvány.

A jelentkezéseket 2019. október 18-ig várjuk - kizárólag fénykép NÉLKÜLI önéletrajzok megküldésével -, az iktato@ddvizig.hu e-mail címre.A Dél-dunántúli Vízügyi Igazgatóság területi műszaki ügyintéző munkakörbe munkatársat keres.

Munkavégzés helye: Fonyód

Főbb feladatai: Részt vesz a DDVIZIG Fonyódi Felügyelőségén az állami közcélú víziművek fenntartásához és üzemeléséhez kapcsolódó feladatok ellátásában. Közreműködik a vízminőségi és környezeti károk Felügyelőségre háruló feladatainak végrehajtásában. Megteszi a szükséges intézkedéseket a Felügyelőség ügykörébe tartozó feladatok esetenkénti és folyamatos végrehajtása érdekében, és intézkedik a hivatali felettese által hatáskörébe utalt ügyekben. A Felügyelőség vezetőjének távollétében teljes felelősséggel és hatáskörrel látja el a Fonyódi Felügyelőség vezetőjének feladatait.

Pályázati feltételek:

 • felsőfokú építőmérnöki végzettség (elsődlegesen területi vízgazdálkodási szakirány), vagy
 • felsőfokú mérnöki és árvíz- és belvízvédelmi szakmérnöki végzettség, vagy
 • felsőfokú mérnöki végzettség és vízügyi, vízgazdálkodási, vízellátási szakmai tapasztalat, vagy
 • középfokú vízügyi technikus végzettség,
 • „B” kategóriás jogosítvány.

A jelentkezéseket 2019. október 18-ig várjuk - kizárólag fénykép NÉLKÜLI önéletrajzok megküldésével -, az iktato@ddvizig.hu e-mail címre.


A Dél-dunántúli Vízügyi Igazgatóság informatikai és hírközlési referens munkakörbe, rendszergazdai pozícióra munkatársat keres.
Főbb feladatok:  számítógépek karbantartása, telepítése, szervizelése, Microsoft hálózati operációs rendszerek, illetve szerverek üzemeltetése.
Elvárások az állás betöltéséhez:  szakirányú középfokú- vagy felsőfokú végzettség, angol nyelvismeret, B-kategóriás jogosítvány.
Microsoft szerverek, SQL-szerverek, IBM Notes terén szerzett tapasztalat előnyt jelent.
A jelentkezéseket  2019. október 1-ig várjuk kizárólag fénykép NÉLKÜLI önéletrajzok megküldésével, az iktato@ddvizig.hu e-mail címre.
 


A Dél-dunántúli Vízügyi Igazgatóság geodéziai és térinformatikai feladatok ellátására, felsőfokú szakirányú (lehetőleg földmérő/földrendező mérnöki végzettséggel, földmérési igazolvánnyal, ingatlanrendező mérnöki jogosultsággal) rendelkező közalkalmazottat keres. Jelentkezni szakmai önéletrajzzal (kizárólag fénykép NÉLKÜL) és motivációs levéllel 2019. szeptember 30-ig az iktato@ddvizig.hu email címre lehet.
 
Igazgatóságunknál jelenleg pályázható munkakörök száma: 5

Tájékoztatjuk az érdeklődőket, hogy 2008. január 1-től megkezdte tevékenységét a Kormányzati Személyügyi Központ (KSZK) Személyügyi Szolgáltató Igazgatósága.
Az év elejétől működik informatikai rendszerük, mely közvetlenül szolgáltatást nyújt a pályázatok közzétételével valamennyi köztisztviselőnek, és közalkalmazottnak, és minden érdeklődőnek. A toborzási adatbázis működtetésével minden magyar állampolgárnak lehetőséget teremt a kapcsolatfelvételre a közszférával.

A könnyebb tájékozódás elősegítése érdekében a KSZK több információs vonalat is működtet a munkáltató szervek részére a
+36 1 443 26 95
+36 1 443 26 86
+36 1 443 26 85, illetve a magánszemélyek részére a +36 1 443 26 96 telefonszámon.

A központ levelezési címe:
KSzK Személyügyi Szolgáltató Igazgatóság
1133 Budapest, Hegedűs Gy. u. 79-81.
Fax: +36 1 443 26 72
Honlap: https://kozigallas.gov.hu

 

 

Utolsó módosítás: 2019. szeptember 26., csütörtök 12:48