Események

10
2019. április 10., szerda

Magyar Mérnöki Kamara szakmai továbbképzése

A Magyar Mérnöki Kamara Vízgazdálkodási- és Vízépítési Tagozata által előírt 2019 évi kötelező szakmai továbbképzés lebonyolításában idén a Dél-dunántúli Vízügyi Igazgatóság munkatársai is aktív szerepet vállalnak. A műszaki ellenőrök és felelős műszaki vezetők számára szervezett rendezvényeken kollégáink, mint előadók vesznek részt.

5
2018. december 5., szerda

Nyíltnap a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen

IMG_2759_sm

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Víztudományi Kara 2018. december 5-én nyílt napot tart. A Kar vezetője és kollégái érdekes előadásokkal mutatják be az intézményben folyó képzéseket, a vízügyi életpályamodellt, a jeges árvíz elleni védekezési lehetőségeket, a műszereket és terepmodellt, mely témák mind ízelítőül szolgálnak az vízügyes élet mindennapjainak megismeréséhez az érdeklődőknek.

21
2018. április 21., szombat

Föld Napja rendezvény Pécsett a Tettyén - 2018. április 21-én

DSCF5056_sm

Az 1970 óta ezernél több szervezet közreműködésével világszerte megrendezett Föld Napja eseményei bolygónk környezet- és természetvédelmi problémáira hívják fel a figyelmet és kínálnak megoldási javaslatokat azokra.

28
2018. március 28., szerda

A folyó, ami éltet és összeköt - A Duna

JPM_sm

A Janus Pannonius Múzeum Természettudományi Osztálya szeretettel meghívja a kedves érdeklődőket "A Dunáról korról korra" című  - az esztergomi Duna Múzeum tulajdonában lévő - vándorkiállítás megnyitójára, melyre 2018. március 28-án 13 órakor kerül sor a múzeum épületében (Pécs, Szabadság u. 2.).

Korábbi események
Tartalomfelelős: Pinczehelyi-Tátrai Tímea, PR-munkatárs

Miniszteri elismeréseink a víz világnapja alkalmából 2019. 03. 26.

2019. március 26., kedd 09:15

Illényiné Szekeres Judit gazdasági igazgató-helyettes asszony „Az Év Vízügyi Dolgozója” miniszteri díjban-, Burián Alajos, az Árvízvédelmi- és Folyógazdálkodási Osztály osztályvezetője pedig Miniszteri Elismerő Oklevél miniszteri díjban részesültek.

A víz világnapja alkalmából magas színvonalú, kiemelkedően eredményes munkájuk elismeréséül két kollégánknak miniszteri elismerést adott át Dr.  Kontrát Károly államtitkár, miniszterhelyettes, a Belügyminisztériumban.

Illényiné Szekeres Judit  2002 óta dolgozik igazgatóságunknál, jelenlegi posztját 2004 óta tölti be. Kitűnő szaktudásának köszönhetően az igazgatóság egész területén hatékonyan szervezi és irányítja a pénzgazdálkodás munkáját. Gazdálkodási kérdésekben, illetve a tervezés-beszámolás, a pénzügyi-számviteli folyamatok, a beszerzés-közbeszerzés, a vállalkozási, vagyongazdálkodási tevékenységek területén végez eredményes munkát.  Kiváló vezetői készsége biztosítja, hogy az igazgatóságon folyó gazdasági munka hatékonyan működjön, megfelelő szervezettség mellett.

Burián Alajos 1996 óta dolgozik az igazgatóságon. Szakmai felkészültsége és rátermettsége alkalmassá teszi feladatainak magas szintű ellátására. A dunai és drávai árvízi védekezések, helyi vízkárelhárítások, környezeti kárelhárítások során kiváló szakmai felkészültségről tett tanúbizonyságot, és példamutató magatartásával hozzájárult a védekezési feladatok szakszerű elvégzéséhez.

Mindkét kollégánknak szívből gratulálunk és további munkájukhoz hasonló sikereket kívánunk!

Utolsó módosítás: 2019. március 26., kedd 09:17