Események

10
2019. április 10., szerda

Magyar Mérnöki Kamara szakmai továbbképzése

A Magyar Mérnöki Kamara Vízgazdálkodási- és Vízépítési Tagozata által előírt 2019 évi kötelező szakmai továbbképzés lebonyolításában idén a Dél-dunántúli Vízügyi Igazgatóság munkatársai is aktív szerepet vállalnak. A műszaki ellenőrök és felelős műszaki vezetők számára szervezett rendezvényeken kollégáink, mint előadók vesznek részt.

5
2018. december 5., szerda

Nyíltnap a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen

IMG_2759_sm

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Víztudományi Kara 2018. december 5-én nyílt napot tart. A Kar vezetője és kollégái érdekes előadásokkal mutatják be az intézményben folyó képzéseket, a vízügyi életpályamodellt, a jeges árvíz elleni védekezési lehetőségeket, a műszereket és terepmodellt, mely témák mind ízelítőül szolgálnak az vízügyes élet mindennapjainak megismeréséhez az érdeklődőknek.

21
2018. április 21., szombat

Föld Napja rendezvény Pécsett a Tettyén - 2018. április 21-én

DSCF5056_sm

Az 1970 óta ezernél több szervezet közreműködésével világszerte megrendezett Föld Napja eseményei bolygónk környezet- és természetvédelmi problémáira hívják fel a figyelmet és kínálnak megoldási javaslatokat azokra.

28
2018. március 28., szerda

A folyó, ami éltet és összeköt - A Duna

JPM_sm

A Janus Pannonius Múzeum Természettudományi Osztálya szeretettel meghívja a kedves érdeklődőket "A Dunáról korról korra" című  - az esztergomi Duna Múzeum tulajdonában lévő - vándorkiállítás megnyitójára, melyre 2018. március 28-án 13 órakor kerül sor a múzeum épületében (Pécs, Szabadság u. 2.).

Korábbi események
Tartalomfelelős: Jusztinger Brigitta, -

ÁLLÁSPÁLYÁZAT 2019. 09. 26.

2019. szeptember 26., csütörtök 11:04

A Dél-dunántúli Vízügyi Igazgatóság területi felügyelő munkakörbe munkatársat keres.

Munkavégzés helye: Nagyatád

Főbb feladatok: A DDVIZIG Nagyatádi Felügyelőségén az állami közcélú víziművek fenntartásához és üzemeléséhez kapcsolódó feladatok ellátása. A Nagyatádi Felügyelőség előírás szerinti működésének biztosítása tervező-, szervező-, irányító-, ellenőrző funkciók alapján. A Felügyelőség által végzett munkák gazdaságosságának, minőségének és határidőre történő teljesítésének, szakszerűségének biztosítása.  Őrszemélyzet és fizikai állomány munkájának irányítása és ellenőrzése.

Pályázati feltételek:

  • felsőfokú építőmérnöki végzettség (elsődlegesen területi vízgazdálkodási szakirány), vagy
  • felsőfokú mérnöki és árvíz- és belvízvédelmi szakmérnöki végzettség, vagy
  • felsőfokú mérnöki végzettség és vízügyi, vízgazdálkodási, vízellátási szakmai tapasztalat,
  • min. 5 év szakmai tapasztalat,
  • vezetői tapasztalat,
  • „B” kategóriás jogosítvány.

A jelentkezéseket 2019. október 18-ig várjuk - kizárólag fénykép NÉLKÜLI önéletrajzok megküldésével -, az iktato@ddvizig.hu e-mail címre.

Utolsó módosítás: 2019. szeptember 26., csütörtök 12:51